Zabava

06.11.2020
1

WHO SEE – SINGL IDU DANI NAJAVLJUJE PETI ALBUM KOTORANA

Kotorski muzički dvojac “Who see” priprema novi album.
Nakon “pivotona Montenegro” u okviru kojeg je u etar puštena pjesma “Amo popit po pivo” – na redu je novi singl “Idu dani” koji je ekranizovan i dostupan na njihovom you tube kanalu.

Kako su za Radio Kotor kazali, radi se o “klasičnoj balkanskoj priči koja na zabavan način obrađuje ozbiljnu temu bitisanja”.
“ U pitanju je priča o tri primijenjena filozofa iz komšiluka, koja nas zaraznim refrenom podsjeća na realnost prolaznosti i koja na zabavan način obrađuje ozbiljnu temu bitisanja” – objašnavaju iz Who see klape.
Kao gost se pojavljuje Saša Antić iz legendarnog splitskog kolektiva “The Beat Fleet”.
“ Radi se o saradnji koju priželjkujemo već duže vrijeme i veoma jednostavno smo je sproveli u djelo. Ovo je još jedan singl koji služi kao najava za novi - peti po redu Who See album, za koji se očekuje da će biti objavljen tokom 2021. godine” – kažu Noyz i Dedduh.
Saša Antić iz splitskog sastava “The Beat Fleet” kaže da ga je saradnja sa Kotoranima veoma obradovala
"Ogromna čast i zadovoljstvo mi je bilo napokon sarađivati sa Who See klapom. Meštre iz Kotora pratim od samih početaka i veliki sam njihov fan. Pjesma "Idu dani" mi je definitivno jedna od najdražih saradnji. Hvala braći na pozivu, presretan sam kako zvuči” – rekao je Antić.
"Singl sa Jadrana, konekcija Kotora sa Splitom, pjesma sa ogromnim imenom regionalnog hip-hop-a, Sašom iz TBF-a. Zbog toga, sa neskrivenim zadovoljstvom puštamo novu traku „Idu dani“ – poručuje Dejan Dedović Dedduh.

Who See feat. Saša TBF - Idu dani
Beat: Mario Đorđević
Tekst: Mario Đorđević, Dejan Dedović, Aleksandar Antić
Aranžman: Mario Đorđević, Dejan Dedović
Mix i master: Dejan Vučković
Video: Mario Đorđević i Nemanja Abazović
Cover: Mario Đorđević
Izvršna produkcija: Nikola Rajović (Beats per Montenegro)
Label: Lampshade media

Podijeli na: