Zabava

22.05.2022
848

VAN GOGH NASTUPIO U KOTORU PRED MNOGOBROJNOM PUBLIKOM

Povodom Dana nezavisnosti, Turistička organizacija (TO) Kotor sinoć je na Trgu od oružja priredila koncert rok grupe „Van Gogh“, a kao predgrupa poznatom sastavu nastupio je lokalni bend „Nitro“.

Mnogobrojna publika, mlađa i starija, prisjetila se na gradskom trgu starih hitova, ali uživala i u novim pjesmama.
 
Kotorani i gosti odigrali su “Opasan ples” u Starom gradu, a koncert je ispraćen uz vatromet i ovacije mnogobrojne publike.
 
Zvonimir Đukić Đule, osnivač, gitarista i vokal grupe Van Gogh zahvalio se TO Kotor na organizaciji koncerta, a publici u Kotoru poručio da ljubav sve pobjeđuje.
 
„I kao što to volim da kažem, ni jedan jedini koncert, do sada odsviran, nije bio isti niti ponovljen. Uvijek je to neki vatromet energija, boja i emocija, pretočen u zvuk i dodir sa publikom. Večeras će biti, vjerujem, kao i svaki prethodni put, poseban. Ljudi čekamo vas i radujemo vam se!“, poručio je Đule prije nastupa na Trgu od oružja za Radio Kotor.
 
Tako je publika imala priliku da čuje neko novo “Kolo”, neku sličnu “Basnu”, a nadamo se da je dovoljno dug “Spisak razloga” da grupu Van Gogh ponovo slušamo u Kotoru.

Irena Mačić

Podijeli na: