Zabava

20.07.2020
753

TOMIČIĆ: REZULTATI MORAJU BITI DOBRI KADA DATE SVE OD SEBE

Poznata pjevačica iz Tivta Seka Tomičić već prvim pojavljivanjem skrenula je pažnju originalnošću i sjajnim glasovnim mogućnostima. Seka je ostvarena žena u najljepšim godinama koja je spremna da hrabro zakorači na estradnu scenu. Njen muzički ukus razvijao se uz jednu Branku Šćepanović, Merimu Njegomir, Brenu, a muzički pravac za koji se odlučila je pop-folk, jer kako sama kaže, to joj najviše prija i cilj joj je da joj publika, kao i do sada vjeruje. Ova šarmantna dama je jedna vesela i vedra žena, puna optimizma i ljubavi prema muzici! 

Seka, gošća današnjih “Ljetnjih priča” Radio Kotora, svoj prvi CD “Da to sam ja” snimila je za najveću muzičku kuću na Balkanu, “Grand”. 

“Upravo iz tog razloga sam i izdala CD za njih, zato što smatram da uz njih mogu dosta da postignem. Kao što ja dajem maksimum, tako sam svjesna i da takvu izdavačku kuću treba da imam kao vjetar u leđa. Smatram da ako svako radi svoj posao svi zajedno možemo da imamo jednu lijepu muzičku priču. Ono što meni lično znači jeste činjenica da ljudi jako lijepo reaguju na novi CD ” Da to sam ja”, da dobijam jako lijepe kritike, da se na mojim živim nastupima širom Crne Gore uvijek vraćam tamo gdje sam jednom nastupala. Meni je to dovoljan pokazatelj da se saradnja sa “Grandom” ipak daleko čuje. 

Mislim da mi leže sve pjesme koje su i pop i folk. Mislim da su sve uspješne karijere zapravo rezultat velikog truda i velikih odricanja. Moj muzički ukus se razvijao uz jednu Branku Šćepanović, Merimu Njegomir, Snežanu Đurišić, Anu Bekutu, ali i brojne druge kvalitetne vokale od kojih sam učila da volim muziku i učila šta sve glas može. Tu su kasnije došli i brojni drugi izvođači, čije su mi pjesme legle na srce, ali i koje sam glasovno negdje voljela da pjevam. Mene su uvijek privlačile pjesme sa emotivnom težinom i pričom. Takve sam i birala za svoj prvi album. Ono što je za moje nastupe zanimljivo jeste, što me svaki put oduševi publika koja igra i pjeva sa mnom od prve do posljednje pjesme, iako sam u svemu ovome ja relativno nova, ali se sa publikom odlično razumijem!

Sigurna sam u sebe i ono što radim i to mi daje motivaciju da budem svaki put bolja i drugačija. 

Rezultati moraju da budu dobri kada date sve od sebe, u to sam ubijeđena – kazala je šarmantna Tivćanka Seka Tomičić.

Podijeli na: