Zabava

08.05.2021
2525

SJUTRA PREMIJERA VIDEO SPOTA I PJESME SAMO HRABRO RADIO KOTORA

Najnoviji muzički projekat Radio Kotora-pjesma “Samo hrabro”, koju će naši slušaoci i slušateljke moći premijerno da poslušaju u emisiji “Nedjeljni razgovor”, sjutra - 9. maja od 10.30, okupio je kotorske muzičare u namjeri da umjetničkim osvrtom budu podrška svima koji se, na svoje načine, bore sa svjetskom pandemijom i posljedicama koje ona nosi, ali i privredi i lokalnoj zajednici u ovom izazovnom trenutku. 

Pjesma je nastala na inicijativu naše medijske kuće. Video spot koji je uradio poznati fotograf iz Risna Ranko Maraš, biće objavljen istog dana u 12 sati na You tube-u i na sajtu Radio Kotora www.radiokotor.info.

Autor teksta, ujedno i vokal je Petar Bukilica, dok je autor muzike, crnogorski muzičar i tonski realizator programa Radio Kotora, Kristijan Đuranović.

U ovom projektu su još učestvovali: Dušan Duka Martinović (vokal), Đurđa Petrović Poljak (vokal), Predrag Batuta (vokal), Tiana Jovanović (vokal), Tiho Biskupović (vokal), Petar Bukilica (vokal), Dušica Ćetković (vokal), Dejan Dedović Dedduh (vokal iz klape Who see), Branko Marković (bas gitara), Predrag Peđa Marić (bubnjevi).

Postprodukciju je radio Božidar Martinović, a mastering Goran Antović.

Lokalni javni emiter Radio Kotor zahvaljuje svima koji su na dobrovoljnoj bazi podržali ovaj projekat. 

Podijeli na: