Zabava

01.10.2022
185

NOVE SEZONE ZABAVNIH EMISIJA RADIO KOTORA OVE JESENI

 

Prvi dani oktobra donose nove sezone zabavnih emisija u dane vikenda na talasima Radio Kotora.
 
Subotom od 10.30 možete slušati emisiju “Boka u mom srcu” u kojoj ćemo nastaviti sa prelistavanjem monografije "Werk - Austrougarske tvrđave u Crnoj Gori". Na novo putovanje vodimo vas od 14 časova u “Muzičkoj geografiji” gdje ćemo upoznati velike gradove kroz istoriju. “Kutak za klasiku”, sa podnaslovom “Klasika za neupućene”, slušamo u terminu od 15.30. U 16 sati startuje magazin “Vikendom bez dnevnog reda”, a od 18 časova slijedi inostrana top lista “Simply the best”. Repriza “Zrnaca mudrosti” od prošle sedmice na programu je od 19.30.
 
Nedelja je i dalje prepoznatljiva po “Epicentru” Dragana Sklendera Pelea koji počinje u 11.30. Na bolju muzičku prošlost u SFRJ podsjećamo u emisiji “Čuvari sna” od 14 sati u kojoj ćemo ove jeseni slušati pjesme muzičara i izvođača iz Bosne i Hercegovine. “Put oko svijeta za 80 i nešto minuta” startuje u 16 časova, a pregled aktuelne muzike sa ex-yu prostora “Domaćica” u 18 sati.
 
Ukoliko propustite neku od navedenih emisija možete ih ponovo čuti u repriznom terminu od ponedjeljka do petka od 18 do 19 sati.
 
Urednik zabavnih emisija Saša Karajović.
 
(photo: depositphotos.com)
 
 

Podijeli na: