Zabava

04.11.2021
396

FILM JUŽNI VETAR 2-UBRZANJE OD DANAS U KOTORU

Jedan od najgledanijih balkanskih filmova svih vremena, „Južni vetar“, reditelja Miloša Avramovića dobio je svoj nastavak pod nazivom „Ubrzanje“ i prikazivaće se u Kotoru, u Kinu “Boka” od danas do 13. novembra u dva termina-u 18 i od 20 sati i 30 minuta.
Cijena ulaznice je 3,00 eura.
Rezervacije su moguće SMS-om na broj telefona 067 644 348.
„Južni vetar“ iz 2018. godine donio je priču o Petru Marašu, pripadniku automobilske mafije, donoseći senzaciju u vidu kriminalističke napete akcije koja je dosegla preko milion prodatih ulaznica. Bio je najgledaniji film u protekle dvije decenije na Balkanu i u svim državama nekadašnje Jugoslavije.
Nakon prvog filma urađena je i igrana serija, a sada je stigao i filmski nastavak u kome Petar Maraš (Miloš Biković) nije više sitni kradljivac automobila, već je postao krupni kriminalac.
Pored Miloša Bikovića u filmu igraju: Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić i Vuk Kostić, a u nastavku je zaigrao i Goran Navojec.
Program JU Kulturni centar “Nikola Đurković” može se pogledati na FB i Instgram profilu, na sajtu www.kckotor.me i putem viber zajednice. 

 

Podijeli na: