Zabava

12.08.2021
263

DRLJO: BILO JE ZADOVOLJSTVO NASTUPITI U KOTORU

Završno veče manifestacije SMIJEHOM U SRIJEDU održano je sinoć na Pjaci od kina, gdje su nastupili Teatar 303 i gost iznenađenja Igor Drljo, stand up komičar iz Mostara.

 “Prvi put sam u Kotoru, nadam se ne i posljednji, volim stare gradove i dosta toga danas sam vidio i obišao.

Mostar je takođe stari grad, nemamo more, ali imamo Neretvu”, kroz osmjeh govori Drljo, koji se ovom vrstom humora bavi već osam godina.

 “Bilo je zadovoljstvo nastupati ovdje, publika je dobro reagovala. Ovo ljeto igram širom regiona, u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, u Crnoj Gori u Podgorici i na Cetinju, prilagođavam se publici, ali neke teme su univerzalne, kao što su žensko-muški odnosi.

Nadam se da ćemo se opet vidjeti, ako ne ovdje, onda u Mostaru, da vas ugostim, kao što ste vi mene”, dodao je Drljo, izražavajući zahvalnost Teatru 303 na gostoprimstvu i dobroj organizaciji.

Podsjetimo, dvije protekle srijede, na manifestaciji  SMIJEHOM U SRIJEDU publiku su zabavljali prvak Nikšićkog pozorišta Velizar Kasalica Vele, kotorski humorista Dragan Sklender Pele i stand up komičar iz Podgorice Andrija Dabanović, a sve u sklopu programa GLEDAMO DOMAĆE.

Pokrovitelj je Opština Kotor.

Podijeli na: