Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Sport

19.05.2023
568

VELIKO INTERESOVANJE ZA DINAMOV KAMP U CRNOJ GORI

Nakon prošlogodišnjeg kampa Građanskog nogometnog kluba “Dinamo”, koji je održan u Tivtu i okupio 128 djece, na obostrano zadovoljstvo, zagrebački velikan će i ove godine boraviti u Crnoj Gori,od 25.juna do 6.jula.

“Iskreno nisam očekivao takav odziv.
Cilj je bio da objedinimo rad sa najboljom školom u regionu i jednom od najboljih u Evropi.
U dogovoru sa Skendom Redžovićem,kamp smo podijelili,jedan u Ulcinju,od 25.juna do 30.juna,a drugi u Tivtu, od 1.jula do 6.jula,kako bi djeca pokazala svoj talenat na kvalitetan način”,saopštio je Igor Radošević iz nevladine organizacije Volej.

Obostrana saradnja i uspješan prošlogodišnji kamp, koji je okupio djecu iz cijele Crne Gore, doveo je do toga da ove godine organizacijski dio, koji se odnosi na rad sa djecom, bude podignut na viši nivo.

"Promjena u odnosu na prošlogodišnji kamp se ogleda prvenstveno u broju trenera ,koji će ove godine biti angažovani iz Dinama, kako bi naša djeca dobila što kvalitetnije treninge.
Lani su bila tri trenera iz Dinama,a ove će biti pet,među njima i Ivan Kelava, legendarni čuvar mreže,koji će raditi sa golmanima.
Uključili smo i trenere Arsenala,koji su bili na edukaciji u zagrebačkom klubu, na čelu sa Božidarom Tujkovićem,koji radi fantastičan posao sa mladima Arsenala”, dodao je Radošević.

On se zahvalio tivatskom klubu.

“Prije svega želim da se zahvalim fudbalskom Arsenal,na čelu sa predsjednikom Dejanom Kandićem, koji je prepoznao i podržao ideju da se ovakav kamp održava u Tivtu”.

Radošević ističe da su u zagrebačkom klubu oduševljeni sa kampom u Tivtu.

“Svi treneri su petnaestak dana nakon kampa i turistički došli u Tivat.
To vam najbolje govori kakvi su njihovi utisci”,kazao je Radošević.

On je pozvao djecu da budu učesnici i upoznaju se sa radom jedne od najboljih škola u Evropi.

“Vidimo se na kampu 1.jula u Tivtu",zaključio je Radošević za Radio Kotor.

Podijeli na: