Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Sport

01.05.2020
457

RADULOVIĆ: SANJAM DEBI NA MARAKANI

Kotoranin Andrija Radulović, omladinac Crvene Zvezde, koji je karijeru počeo u Bokelju, dao je intervju za klupski sajt koji prenosimo integralno: 

"Jedan od najzapaženijih fudbalera našeg omladinskog tima ove sezone bio je vihorni Andrija Radulović. Momak odlične tehnike i još boljeg šuta, punio je odeljke golova i asistencija i vrlo često bio tas na vagi u korist tima Slavoljuba Đorđevića, kako na domaćoj sceni, tako i na međunarodnom nivou. 

- Prezadovoljan sam dosadašnjim delom sezone. Trud koji sam uložio u vredan rad na pripremama i tokom čitave sezone se isplaćivao kroz moje dobre utakmice i veoma sam srećan zbog toga - započeo je razgovor Radulović.

Momak koji je u dosadašnjem delu sezone postigao 11 pogodaka i zabeležio osam asistencija likuje i zbog zapaženih rezultata koje su naši omladinci ove sezone postigli.

- Naši timski rezultati su dobro ispraćeni u javnosti i radujem se zbog toga. Svi su upoznati da smo u Ligi šampiona ostvarili uspeh i nadigravali se sa ekipama kao što su Bajern, Totenhem i Olimpijakos. Možda je ostao malo gorak ukus zbog načina na koji smo završili takmičenje, ali mi smo snažna celina i ne može da nas poremeti ni tako nešto. Uz to smo i pokazali da imamo šta da ponudimo i seniorskom timu Crvene zvezde.

Govorio je Radulović i o razlici između Omladinske lige Srbije i Lige šampiona za mlade.

- U domaćem prvenstvu sve ide prema našim očekivanjima, ali ne treba potcenjivački govoriti o tome. Sve ekipe u Srbiji protiv nas imaju dodatnu motivaciju i žele posebno da se dokažu protiv Zvezde, te da nam otkinu bodove, što se videlo i u poslednjoj utakmici protiv Vojvodine kad smo remizirali. Za sad nemamo poraz, nadam se da će tako i ostati, ali je činjenica da smo za sve ekipe izazov. Ipak, teško je porediti sve to sa Evropom. Imali smo priliku da vidimo u kojim uslovima rade omladinci ekipa sa kojima smo igrali u Ligi šampiona. To su vrhunski uslovi za razvoj fudbalera.

Sedamnaestogodišnji fudbaler vreme Vanrednog stanja provodi u Arilju.

- Planirao sam da odem u Kotor, to mi je rodno mesto, ali nisam stigao, tako da sam kod prijatelja u Arilju. Vreme provodim trenirajući. Imam sve uslove  ovde, tako da to nije problem. Pored toga, volim da igram “FIFA-u” ili da odgledam neki film.

Za kraj, govorio je Radulović o svojim snovima.

- Od kada sam došao iz Crne Gore u Beograd, za mene samo postoji jedna želja i jedan san - da zaigram za prvi tim Crvene zvezde. Svakodnevno razmišljam o tome i to mi je najveća motivacija da radim na sebi. Mislim da sam blizu ostvarenja tog sna i jedva čekam da istrčim pred punu Marakanu - uz osmeh će omladinski reprezentativac Srbije".

Podijeli na: