Sport

21.11.2020
1384

PIONIRI BOKELJA DRUGI NA POLUSEZONI

Pioniri fudbalskog kluba Bokelja zauzeli su drugo mjesto na tabeli Udruženja klubova Jug, na kraju jesenje polusezone.

Mladi Kotorani, danas su u Ulcinju, u posljednjem kolu prvog dijela šampionata, pobijedili Otrant Olimpic 5-0 i tako na najljepši način kompletirali svoj nastup u prvom dijelu šampionata.

Golove za Bokelj dali su Balša Radević i Mateja Pilastro po dva i Dario Pasinović jedan.

Kotorski tim nastupio je u sastavu Aleksej Tešović,Stefan Pavićević,Balša Radević,Luka Jašović,Mateja Pilastro,Nikola Đuričić,Dario Pasinović,

Balša Vujković,Andrej Petrović,Miloš Šebek i Stevan Milidrag,a ekipi su bili još Danilo Ševaljević,Luka Božović,Rastko Ćosović,Marko Zvicer i Balša Vukčević.

Izabranici trenera Darka Jovićevića i njegovog asistenta Miloša Spalevića upisali su osam pobjeda, remi i poraz, uz 25 datih i 11 primljenih golova.

Najefikasniji je Balša Radević sa 8 pogodaka, Mateja Pilastro je dao 7,Stefan Pavićević 5,Luka Jašović i Andrej Petrović po 2 i Dario Pasinović 1.

Riječ je o talentovanoj generaciji,kojoj se u kotorskom klubu posvećuje posebna pažnja,a kako je više puta istakao trener Jovićević,

za očekivati je, da uz dobar i kvalitetan rad te zalaganje na treninzima,ova ekipa i u proljećnjem dijelu prvenstva, nastavi sa pobjedama i dobrim partijama.

I pjetlići Bokelja bili su danas uspješni u najužnijoj crnogorskoj opštini.

Pobijedili su Akademiju 4-1 het trikom kapitena Vuka Dajkovića,dok je četvrti pogodak postigao Uroš Bećir.

 

Podijeli na: