Sport

03.07.2020
211

OMLADINCI GRBLJA KOBNI ZA TIMOVE IZ VRHA TABELE

Omladinci „Grblja“ u 8.kolu grupe A, pobijedili su ovih dana u Radanovićima „Budućnost“ 3-2 i tako još jednom dokazali da znaju da igraju sa ekipama iz vrha tabele. 

Naime,“trikolori“ su prehodno bili bolji i od „Koma“. 

Trener ove darovite generacije fudbalera, Aleksandar Pejović,koji je inače na čelu mlađih selekcija u prvoligašu iz našeg grada,kaže da ga raduju ove pobjede, jer su one dokaz da se u klubu radi dobro. 

„Utakmica protiv Budućnosti je protekla u fer i sportskom nadmetanju,obije ekipe su pokazale visok stepen taktičke obučenosti i fizičke pripremljenosti i mogu reći da je pobijedila bolja ekipa i to s ponosom ističem.

Posljednjih godina, kadeti i omladinci Grblja konstatno igraju u A grupi i pokazatelj su da u klubu posebnu pažnju poklanjamo mlađim kategorijama.

Protiv Budućnosti za našu omladinsku ekipu nastupili su Nikola Braletić i Nemanja Carević,koji su 2004.godište,a i u kadetima i u omladincima imaćemo ove sastave i u narednoj sezoni.

U omladincima Grblja igraju i igrači koji su došli iz Bokelja i Budve i to je kuriozitet, da smo iz tri centra okupili ekipu, što govori da su vrata našeg kluba svima otvorena i da ovi momci sa radošću nastupaju za Grbalj“, dodao je šef mladog pogona u OFK Grbalj. 

Golove za omladince Grblja protiv Budućnosti dali su Miloš Perović dva i Momčilo Popović jedan. 

Na tabeli Omladinske lige vodi Kom,Iskra je druga,Budućnost treća,Podgorica četvrta,Sutjeska peta,OFK Titograd šesti, Grbalj sedmi i Petrovac osmi. 

U narednom kolu izabranici Aleksandra Pejovića gostuju ekipi Podgorice.

Podijeli na: