Sport

13.03.2020
25

NOVA POBJEDA SOKOLA

Omladinska reprezentacija Crne Gore upisala je i drugu pobjedu u prijateljskim duelima sa Maltom.

Nakon 2:0 u utorak, juče je tim Milorada Pekovića slavio sa 3:1.

- Uprkos pobjedi, ne možemo biti zadovoljni ovom utakmicom. Nijesmo bili na adekvatnom nivou, pogotovo ne onom koji nam je potreban u nastavku godine za kvalifikacione utakmice. Vidjeli smo da je pred nama još dosta rada na popravljanju mnogih segmenata u igri. Zadovoljni smo rezultatom, ali ne i načinom na koji smo došli do pobjede, rekao je selektor Peković.

,,Sokoli“ su i u ovom meču imali incijativu i više šansi, ali je Malta bila ta koja je prva stigla do vođstva. U 18. minutu Andrea Zamit je zatresao mrežu Ervina Helića, međutim, bilo je to sve od domaćina što se tiče golova.

Nakon pola sata igre, Crna Gora je izjednačila i to zahvaljujući Vasiliju Čavoru, koji je postigao gol nakon lijepog solo prodora.

Bio je to uvod u period dobre igre ,,sokola“, krunisanog sa još dva gola. U 31. minutu Dejan Perović je završio akciju koju su kreirati Bogdan Obradović i Aldin Mušović, da bi u 40. Mušović sa nekoliko metara poslao loptu u mrežu Malte.

U drugom poluvremenu Malta je mogla da unese više uzbuđenja u utakmicu, ali je Nejtaj Ajus u 62. minutu pogodio prečku iz jedanaesterca.

 Foto: FSCG

Podijeli na: