Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Sport

06.08.2024
374

MARTINOVIĆ ZA LJETNJE PRIČE-PRESREĆNA ZBOG EVROPSKE TITULE,ČEKA ME SVJETSKI ŠAMPIONAT U LAS VEGASU (AUDIO)

 

„Zadovoljni smo takmičarskom sezonom za nama, osvojili smo 173 medalje i 11 pehara,a uskoro počinjemo pripreme za nove izazove“,rekla je gostujući u našoj emisiji „Ljetnje priče“ trenerica i takmičarka džudo i džiu džicu kluba „Champion“ iz Kotora,Mirjana Martinović.

„Na ličnom planu trenutno se pripremam za Svjetsko prvenstvo u džudou za veterane,koje će se održati u Las Vegasu od 4. do 7.novembra,prvo radim kondiciju i snagu,a zatim slijedi u finišu tehnički dio.
Poziv sam dobila zahvaljujući tituli prvaka Evrope, koju sam osvojila u Sarajevu.
Zahvalila bih se Opštini Kotor i predsjedniku Saveza Jovici Rečeviću koji me podržavaju za ovo takmičenje,nadam se da ću obradovati navijače.
Balkansko prvenstvo u Rumuniji je 20. i 21.septembra,a zatim od 23.oktobra i Svjetski kup u Grčkoj u džiu džici,biće teško,ali kad se nešto voli,onda i nije“,dodala je Martinović,inače državna reprezentativka i istakla šampionat Starog kontinenta u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

„U Sarajevu mi je bilo kao kod kuće,presrećna sam i prezadovoljna što sam postala šampionka Evrope.
Čekao me lijep doček u Kotoru,to mi puno znači,to je tradicija u našem klubu i te slike ću pamtiti cijeli život.
Champion je kao porodica,ta su djeca šampioni,hvala roditeljima djece i prijateljima kluba na pomoći i povjerenju.
Postojimo od 2016.godine, imamo preko hiljadu medalja zahvaljujući djeci,bez kojih klub ne bi ni postojao.
Oko 80 članova je u našem sastavu,preporučila bih roditeljima da se djeca barem četiri, pet godina bave džudom, jer je najkorisniji za djecu.
Najveći uspjeh je svjetska medalja Filipa Popovića 2021.godine iz Abu Dabija,zatim Martin Lučev u džiu džici treće mjesto,evropska medalja,moj rezultat iz Sarajeva,Svjetski kup do 14 godina, Luka Pavićević,to su medalje koje obećavaju“,naglasila je Martinović, ističući da je zadovoljna uslovima u kojima klub radi,zahvaljujući saradnji sa školom „Njegoš“ na Peluzici.

Razgovor možete poslušati na linku Ljetnje priče.

 

 

Podijeli na: