Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Sport

25.06.2024
533

KNEŽEVIĆ ZA NAŠE LJETNJE PRIČE-CILJ JE DA BUDEMO STABILAN PRVOLIGAŠ (AUDIO)

Košarkaški klub “Kotor” polako sklapa kockice tima za narednu sezonu.
“Ekipa bi trebalo da bude jača u odnosu na lani, imamo kostur od prošle godine, a iako na papir nije još sve stavljeno, Balša Jokić je izrazio želju da nastavi saradnju sa nama, tu su Mačić,Jovanović, Subotić, Giljača, sa studija iz SAD-a vratio se junior Begović.
Imaćemo razgovor sa čelnicima ekipe Podgorice oko angažovanja nekih njihovih igrača,od kojih je jedan iz Kotora, a dvojica iz Budve.
Nadam se da ćemo imati mlad sastav.
Krsto Bjelica još nije ništa potpisao, ali prema nekom usmenom dogovoru,on bi trebao da nam se pridruži u oktobru.
Ovog ljeta je našao angažman u Kini, koji je finansijski povoljan,a po njegovom završetku trebao bi biti sa nama u većem dijelu sezone.
Matija Jokić je ostavio dubok trag kod nas, želja je postojala,mi nemamo veliki budžet,no vrata našeg kluba su mu uvijek otvorena”, rekao je trener Momo Knežević.
Mlađe kategorije u ovo doba godine imaju dosta aktivnosti.
“Naši mladi košarkaši bili su u italijanskoj Materi,to je impozantan turnir i drago mi je što smo bili pozvani.
U avgustu,pioniri i kadeti biće sedam do osam dana na Zlatiboru,a u planu nam je i da organizujemo memorijalni turnir Zoran Đuza Đurović”, dodao je šef stručnog štaba kotorskog prvoligaša.
Kandidati za seniorski sastav radiće periodično na terenima škole Njegoš, a možda ovog puta odemo i na pripreme,u svakom slučaju potrudićemo se da budemo stabilan prvoligaš.
Već duže razmišljamo i o ženskoj ekipi, u tom pravcu je i angažovana Maja Vujadinović,koja ima zavidno znanje i kako bi stvorili neophodne preduslove.
Kad dođe vrijeme upisa, bićemo agilniji i rado bi voljeli da imamo žensku selekciju”,rekao je Knežević, još jednom istakavši izuzetnu saradnju sa upravom kluba i Opštinom Kotor.
Govoreći o predstojećim reprezentativnim kvalifikacijama za Olimpijske igre,on je naglasio da Crna Gora ima problema sa povredama igrača, ali kada je kompletna ima kvalitet.
“U punom sastavu smo konkurentni, no nadam se da će nas poslužiti i sreća”, zaključio je trener KK Kotor za lokalni javni emiter.

Cijeli razgovor možete poslušati na linku Ljetnje priče.

Podijeli na: