Sport

30.07.2020
1033

GRADSKI STADION U KOTORU DOBIJA REFLEKTORE, BOKELJ U SUBOTU PROTIV SUTJESKE

Fudbaleri “Bokelja” počeli su pripreme za novi šampionat.

Još je rano govoriti o sastavu, sa kojim će Kotorani pokušati da ostvare cilj, a to je Prva liga,jer će svakako biti i dolazaka i odlazaka sa stadiona pod Vrmcem.

U svakom slučaju,u kotorskom drugoligašu, svi su složni, da bez obzira na veoma jaku konkurenciju ove sezone u drugom po jačini takmičenju, povratak u elitni rang se postavlja kao prioritet.

Već sada se zna da će takmičenje u Drugoj ligi početi 23. avgusta i u jesenjem dijelu sezone, koji se završava 3. decembra, odigraće se 19 prvenstvenih kola.

Shodno odluci donijetoj na V sjednici Izvršnog odbora tokom sezone 2020/21 timovi koji nastupaju u Drugoj ligi Crne Gore biće obavezni da tokom svih 90 minuta utakmice na terenu imaju dva igrača, koja su na dan utakmice mlađi od 21 godine. 

Bokelj će za razliku od lani, ove godine imati selekciju omladinaca.

Kako nam je kazao trener Slavoljub Bubanja, cilj je podmladiti ekipu, koja će biti spremna da se dokazuje.

Ni uprava “Bokelja” ne sjedi skrštenih ruku, već vrijedno radi.
 
Na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza je donesena Odluka da se nastavi sa postavljanjem reflektora na crnogorskim fudbalskim stadionima, tako da će u narednom periodu započeti realizacija projekta postavljanja reflektora u Kotoru, Beranama, Bijelom Polju i Baru.
 
Za očekivati je da, nakon pomoćnog, reflektori zasijaju i na glavnom terenu Gradskog stadiona u Kotoru, čime bi se ostvario san mnogih generacija i zaokružio čitav niz investicija za poboljšanje uslova za rad, koje su počele prije dvije godine, sa dolaskom uprave na čelu sa predsjednikom doktorom Davorom Kumburovićem, predsjednikom Skupštine Dejanom Ognjanovićem i njihovim saradnicima.
 
Prvu kontrolnu utakmicu,u sklopu priprema za novu sezonu, Bokelj će imati u subotu, kada će od 18 sati gostovati ekipi Sutjeske u Nikšiću.

Foto: besoccer.com

Podijeli na: