Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Sport

22.07.2020
1330

BUBANJA: USKORO PRIPREME, CILJ JE KAO I LANI - PRVA LIGA

„Planirali smo u četvrtak da počnemo sa pripremama za novo prvenstvo, međutim, zbog korone, odložićemo to za sedam dana i vjerujem da ćemo imati dosta vremena da se dobro spremimo za start šampionata, koji je prema nekim saznanjima, predviđen za 22. avgust“, rekao je za naš program Slavoljub Bubanja, trener „Bokelja“, koji ostaje na čelu stručnog štaba kotorskog kluba iako nije ostvaren cilj u prethodnoj sezoni, a to je povratak u elitno društvo.

 „Više su ove godine dobili igrači nego sam Bokelj, ali naši fudbaleri su na cijeni, Rudović je prešao u Dečić, Vasilije Čavor i Anto Babić 25. jula putuju za Francusku, a i još neki igrači imaju razne kombinacije.

U kontaktu sam sa upravom, gledamo šta i kako dalje, naš cilj se zna, a to je Prva liga.

Ostaje žal što to nismo uradili u tek minuloj sezoni, a igrali smo dobar fudbal.

Ono što stalno pričam je da treba imati sistem u kojem nije važan pojedinac, te da nije važno pasti nego ustati“, dodao je trener kotorskog drugoligaša.

Ove godine Druga liga će biti izuzetno jaka.

„Očekuje nas zahtjevna liga, Mornar je doveo osam ozbiljnih igrača, Grbalj i Kom će pokušati da se što prije vrate u Prvu ligu, Arsenal pravi dobru ekipu, iste ambicije kao i ostali, ima i Jedinstvo.

Ako zadržimo kostur ekipe i imamo sistem, nemamo čega da se plašimo.

Ove godine u ekipi moramo imati četiri igrača ispod 21 godine, na startu utakmice.

Imali smo vakum između selekcija, što nije dobro, mi smo imali samo Sklendera i Drakića, koji su bili van kadeta, a nismo imali omladince.

Sadašnji kadeti treba da igraju omladinsku ligu sa trenerom Nikezićem, koji treba da ih isprati do kraja, jer ako opet ne budemo imali omladince, moraćemo ponovo da čekamo tri do četiri godine da nam ti igrači dođu do prvog tima“, kazao je Bubanja, koji ističe odličnu saradnju sa upravom Bokelja i njenim čelnicima dr Davorom Kumburovićem i Dejanom Ognjanovićem.

Podijeli na: