Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Sport

22.09.2020
581

BUBANJA: JA SAM NAJODGOVORNIJI, FALI NAM JEDAN POZITIVAN REZULTAT

Fudbaleri „Bokelja“ nisu uspjeli da upišu prvu pobjedu u Drugoj ligi,iako su do 88.minuta,u Kotoru protiv „Igala“ vodili 1-0.

Izjednačujući gol za Novljane postigao je bivši igrač Kotorana Miloš Grbić.

„U svakoj utakmici do sada, primamo gol iz prvog šuta. Jedino sa Arsenalom nismo bili na nivou,kao ni prvo poluvrijeme protiv Grblja,a u svim ostalim duelima imali smo kontrolu i posjed lopte 70-30 u našu korist.

Moramo imati disciplinu i koncentraciju svih devedeset minuta i ovoj ekipi fali jedan pozitivan rezultat,a nadam se tome već protiv Ibra.

Ja sam najodgovorniji i odavno mi nije bilo teško,kao poslije utakmice sa Igalom.

Prvenstveno zbog igrača i uprave, koja mi je dala podršku,ali ja nisam trener,koji će voditi Bokelj,a da nema rezultate.

Neko mora da prodrma ekipu,ako se ovako nastavi,mora nešto da se radi“, kazao je trener „Bokelja“ Slavoljub Bubanja i u susret sjutrašnjem duelu sa „Ibrom“ u gostima, dodaje da je Banićević povrijeđen,a da Zlatičanin juče nije trenirao zbog povrede,ali da se nada, da će biti spreman za meč u srijedu.

„Pojavila se sada neka fama, da moraju igrati mlađi igrači.

Doći će ta situacija i to će biti najbolja stvar, koju će Bokelj napraviti ,da u ekipi bude pet mladih fudbalera iz Kotora,ali to mora da bude proces i za to treba vremena.

Upravo nam se vratio Vasilije Čavor,koji je bio na probi u Francuskoj i pokazalo se ono o čemu sam ja i pričao,da ni tamo nije med i mlijeko, mora da shvati da je to bio jedan iskorak i da je vrlo teško uspjeti u fudbalu.

On nastavlja kod nas,psihički sada mora da bude još jači i da još više da Bokelju, jer je to dobro i za njega i za ekipu“,dodao je šef struke kotorskog drugoligaša.

Bokelj u 6.kolu Druge lige sjutra gostuje Ibru,a susret se igra od 16 i 30.

Podijeli na: