Sport

15.01.2020
1205

BOKELJ REMIZIRAO SA JAPANCIMA

U prijateljskoj fudbalskoj utakmici, danas su na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Kotoru, "Bokelj" i "Adria" odigrali 2-2.

Strijelci za Bokelj bili su Stevović i Guzina, nekadašnji igrač Sutjeske, a za goste oba puta mrežu Kotorana pogodio je Rabrenović.

Kotorani su u prvom poluvremenu nastupili sa igračima,koji su bili oslonac ekipe u jesenjem dijelu prvenstva i taj dio igre završen je 1-0 za tim Slavoljuba Bubanje.

Uz već standardne braću Čavor, Jeknića, Kopitovića, Boškovića, Bakića, Banićevića, Stevovića, Zlatičanina i golmana Mrvaljevića,koji se oporavio nakon povrede,bio je tu i Brazilac Rikardo.

U drugom periodu,sastavu "Adrie",za koji nastupaju igrači iz Japana,uz nekoliko domaćih,suprostavile su s mlade snage "Bokelja"-Radović,Perović,Čolan,Katelan,Sklender i Radević,uz nešto iskusnije Počeka i Markovića i još nekoliko igrača na probi.

Sekulović nije bio u kombinaciji zbog povrede.

Do kraja ovog mjeseca, Kotorani će 22.januara igrati u Nikšiću sa Sutjeskom, a 28. sa Petrovcem u Kotoru eventualno na Jazu, dok su tokom februara predviđeni mečevi protiv Budućnosti, Zete, Polet Starsa, Željezničara iz Pančeva i barskog Mornara.

Podijeli na: