Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Sport

15.06.2021
361

AJKULE DANAS SA FRANCUSKOM

 

Vaterpolisti Crne Gore u punom sastavu nastavili su pripreme za predstojeće takmičenja.

 

Ekipi su se priključili i igrači koji su imali obeveze u klubovima, i od juče rade u punom kapacitetu.

 

"Ajkule" će danas imati novu provjeru, od 18 sati igraće protiv Francuske na Škveru u Herceg Novom, a utakmicu će prenositi RTCG.

 

"Prošle sedmice smo mi koji smo se tek pridružili počeli sa jednim treningom, a od jutros smo svi na okupu, cijela ekipa trenira zajedno. Što je najbitnije, za sada nema povreda, pripreme protiču u najboljem redu, i nadamo se da će se tako i nastaviti. Što se tiče moje klupske sezone, zadovoljan sam, uvijek može bolje i ka tome težim. Sada sam u potpunosti okrenut reprezentaciji, i na to sam fokusiran maksimalno. Francuzi će biti lijepa provjera pred Svjetsku ligu", poručio je Vladan Spajić.

 

Aleksa Ukropina i drugovi 17. i 18. juna boraviće u Podgoric, odakle putuju za Italiju na pripreme sa "azurima". Od 24. juna do 1. jula naš tim učestvovaće na finalnom turniru Svjetske lige u Gruziji.

 

"odlična sezona je iza mene, osvojio sam dva trofeja sa klubom, za prvaka iskreno nijesmo očekivali. Zadovoljan sam partijama koje sam pružao, napravio sam ogroman iskoroak u odnosu na prethodne dvije godine. Cijela sezona je bila iscrpljujuće, puno utakmica, brz ritam. Međutim, siguran sam da ću biti u potpunosti spreman za pripreme sa reprezentacijom. Ove pripreme se dosta razlikuju u odnosu na neke prethodne, više imamo neke sparing mečeve pred ova velika takmičenja.Mislim da će to značiti ekipi, da je plus, da se dobro uigramo jer od Roterdamo nijesmo bili zajedno. Utakmic ekoje nas čekaju u Svjetskoj ligi će nam značiti da se još više uigramo pred Olimpijske igre", istakao je Ukropina.

 

Nakon Gruzije, i dva dana odmora, izabranici Vladimira Gojkovića radiće u Nikšiću od 5. do 10. jula, nakon čega se vraćaju u Podgorici pred put za Japan.

 

Prije Tokija, sparingovaćemo sa selekcijom Srbije u Kašivazakiju.

 

Prvi meč na OI očekuje nas 25. jula protiv Australije, a u grupi smo još sa selekcijama Španije, Hrvatske, Kazahstana i Srbije.

 

 

 

Podijeli na: