Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Sport

24.08.2020
841

11 PLIVAČICA PRIMORCA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U PODGORICI

Ljetnje prvenstvo Crne Gore u plivanju za 2020. godinu, održaće se u Podgorici u utorak 25. avgusta, u organizaciji VPSCG na otvorenom olimpijskom bazenu SC “Morača”.

Iz kotorskog "Primorca" nastupiće 11 plivačica,a među njima ima i takmičarki,koje su se upisale ovog ljeta,ali koje su uspjele svojim zalaganjem, da se nađu na spisku učesnika.

Boje kotorskog kluba braniće Nađa Bjelčević,Jovana Stijepović,Marija Đuričković,Neđeljka Otašević,Staša Borozan,Anđela Crepulja,Anđela Đurašković, Anđela Adžić, Vedrana Vičević, Milica Ružić i najmlađa među njima Katarina Đurašković.

 "Poslije pauze u radu plivačkog kluba,očekujemo da će nam ovo takmičenje biti podstrek za dalji rad i da će se što više djece vratiti na bazen", kazala nam je Jelena Borozan, koordinator za plivanje u "Primorcu".

 Sa članicama kotorskog kluba u Podgorici će biti trenerica Đorđa Borozan,kao i Slađana Vučetić,koja će biti i u svojstvu plivačkog sudije.

Takmičenje je podijeljeno u dva dijela. Svi učesnici takmičenja dužni su da se pridržavaju mjera NKT-a i organizatora u cilju suzbijanja širenja virusa COVID 19. Na tribinama mogu biti samo takmičari i treneri klubova, zabranjen je pristup gledaocima. Takmičar može plivati u jednom dijelu programa dvije individualne discipline, plus štafetu. Takmičari su razvrstani u grupama po vrijednostima prijavljenih rezultata. To znači da najslabija prijavljena vremena nastupaju prva. Plivačima će biti dodijeljene medalje za prva tri mjesta u svim disciplinama, po uzrasnim kategorijama, za najbolje prve tri ekipe, kao i za najbolji rezultat u muškoj i ženskoj konkurenciji u svim uzrasnim kategorijama biće dodijeljeni pehari. Jutarnji program počinje u 9 sati, dok će popodnevni biti naknadno određen nakon konsultacije sa trenerima klubova.

Foto:runnersword

 

Podijeli na: