Servisne informacije

22.11.2021
152

SERVSNE INFORMACIJE (22.11.21.)

Informacije o kovid pacijentima

Informacije o zdravstvenom stanju pacijenata na kovid odjeljenju mogu se dobiti putem telefona 069 519 242 i to radnim danima od 13 do 14, a vikendom od 9 do 10 sati, obavještavaju iz Uprave Opšte bolnice Kotor.

Kino

U sali kina “Boka” danas, sjutra i u srijedu, 24. novembra prikazivaće se dva filma,  u terminu od 18 sati sinhronizovani film “Fabrika snova”, a od 20 sati “Božji čovjek”.

Cijene ulaznica su tri eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Tatjana Radošević Hajtnik i Nada Božović, a u kovid ambulanti doktorka Nataša Đonović.

Od 14 do 21 sat u ambulanti opšte službe radi doktorka Ivana Vujović, u kovid ambulanti doktorka Sandra Perović..

U dječjem dispanzeru do 14 sati radi doktorka Stojanka Čelebić, a od 14 do 21 sat doktor Vladimir Dedović.

U ginekološkoj ambulanti je tokom prijepodneva doktorka Aleksandra Jokmanović.

U hitnoj službi do sjutra u 7 sati ujutro dežura doktorka Marina Vukotić.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni danas do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Gordana Popović, a u Risnu doktorka Milica Krivokapić.

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 8 sati   iznosila je 13 stepeni, vazdušni pritisak 1014 milibara, a relativna vlažnost vazduha 99 procenata.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti pretežno oblačno, povremeno kiša, intenzivnije padavine na jugu, pljuskovi i grmljavina, a na sjeveru duži periodi suvog vremena. Vjetar slab do umjeren, ponegdje pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 7 do 18 stepeni.

Podijeli na: