Servisne informacije

04.02.2020
148

SERVISNE INFORMACIJE ZA 4. FEBRUAR

Letovi


Avion "Montenegroerlajnsa" iz Tivta za Beograd danas leti u 7.30, a "Er Srbije" u 11.30. Iz Beograda za Tivat avion "Montenegroerlajnsa" polijeće u 9 sati, a "Er Srbije" u 9.55 – obavještavaju iz turističke agencije "Vizin travel".

 

Kino

 

U sali kina “Boka” danas i sjutra od 19 sati prikazivaće se film “Ukleta”. Cijena ulaznice je dva eura.

 

Dom zdravlja

 

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Radošević, Žerajić i Božović, a od 14 do 21 sat doktorke Perović, Vučetić i Vujović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati radi doktor Dedović, a od 14 do 21 sat doktorka Čelebić.

U hitnoj službi danas do 19 sati dežura doktorka Karadžić, a od 19 do 7 sati ujutru doktorka Krivokapić.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Popović, a u Risnu doktor Ćorić.

 

Vrijeme

 

Temperatura vazduha u gradu u 7 sati i 30 minuta iznosila je 11 stepeni, vazdušni pritisak 1012 milibara, relativna vlažnost vazduha 94 procenta.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti umjereno do potpuno oblačno, prijepodne u južnim predjelima ponegdje slaba, a u drugom dijelu dana u cijeloj zemlji umjerena do jaka kiša, lokalno moguća i grmljavina. Krajem dana ili u večernjim satima u sjevernim predjelima kiša će postepeno preći u umjeren do jak snijeg, koji se tokom noći može proširiti ponegdje i na centralne predjele. Tokom noći padavine će oslabiti, a prvenstveno u južnim i djelom centralnim predjelima i prestati. Vjetar umjeren do jak, tokom dana južni, a krajem dana ili tokom noći sjeverni, u pojačanju. Najviša dnevna temperatura vazduha od 8 do 16 stepeni. 

Podijeli na: