Servisne informacije

29.06.2020
145

SERVISNE INFORMACIJE ZA 29.JUN

Kino

U susret Kotorskom festivalu pozorišta za djecu, u kotorskom kinu “Boka” u Starom gradu danas od 19 a sjutra od 20 sati prikazivaće se uzbudljiva saga ZLATNI KOMPAS.

Ovo je avanturistički film o alternativnom  svijetu  u kojem se ljudske duše prikazuju kao životinje, gdje medvjedi ratuju, a cigani i vještice žive u miru. U središtu priče nalazi se Lajra 12-godišnja djevojčica koja pokušava da spasi prijateljicu koju je otela tajanstvena organizacija, a završava se epskom potragom kojom će se spasiti njen, ali i naš svijet. Ulaznice koštaju 2,00 eura.

 

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Radošević, Božović i doktor Čobaj,  od 14 do 21 sat doktorka Đonović a od 14 do 19 sati doktorka Krivokapić. U dječjem dispanzeru danas do 14 sati rade doktorka Čelebić i doktor Dedović, a od 14 do 21 sat doktorka Đurović.

U hitnoj službi danas do 19 sati dežura doktorka Ćetković, a od 19 do 7 sati ujutru doktorka Krivokapić.

U ginekološkoj ambulanti tokom prijepodneva dežura doktor Vučetić.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Popović, a u Risnu doktorka Žerajić.

 

Vrijeme

Temperatu vazduha u gradu jutros u 6 sati i 30 minuta iznosila je 23 stepeni, vazdušni pritisak 1014 milibara a relativna vlažnost vazduha 85 procenata.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti pretežno sunčano i toplo. Na sjeveru tokom jutra po kotlinama magla ili sumaglica, a poslijepodne u kontinentalnim predjelima slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 25 do 35 stepeni

Podijeli na: