Servisne informacije

28.06.2020
75

SERVISNE INFORMACIJE ZA 28. JUN

Kino

U susret Kotorskom festivalu pozorišta za djecu, u kotorskom kinu “Boka” u Starom gradu sjutra od 19 i prekosjutra od 20 sati prikazivaće se uzbudljiva saga ZLATNI KOMPAS. Ovo je avanturistički film o alternativnom  svijetu  u kojem se ljudske duše prikazuju kao životinje, gdje medvjedi ratuju, a cigani i vještice žive u miru. U središtu priče nalazi se Lajra 12-godišnja djevojčica koja pokušava da spasi prijateljicu koju je otela tajanstvena organizacija, a završava se epskom potragom kojom će se spasiti njen, ali i naš svijet. Ulaznice koštaju 2,00 eura.

Dom zdravlja

U hitnoj službi Doma zdravlja u Dobroti, danas do 19 sati dežura doktorka Karadžić, a od 19 do 07 sati ujutro radi doktor Čobaj. U dječjem dispanzeru danas radi doktorka Čelebić. 

Vrijeme

Danas će u Crnoj Gori biti pretežno sunčano i toplo. Poslijepodne u kontinentalnim predjelima uz umjeren razvoj oblačnosti, lokalno se očekuje i kratkotrajno kiša ili pljusak sa grmljavinom. Na sjeveru ujutru po kotrlinama magla ili sumaglica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 24 do 36 stepeni.

Podijeli na: