Servisne informacije

26.01.2021
346

SERVISNE INFORMACIJE ZA 26. JANUAR 2021.

Izložba posvećena jevrejskoj kulturnoj baštini

Opština Kotor je partner na projektu “REDISCOVER - Otkrivanje, izlaganje i korišćenje jevrejske kulturne baštine u dunavskom regionu”.

Izložbu na kojoj su predstavljena arhivska istraživanja jevrejske kulturne baštine u Boki u periodu od XVI do XX vijeka, posjetioci mogu pogledati svakog radnog dana od 8 do 15 sati do 31. januara ove godine.

Kino

U sali kina “Boka” danas i sjutra od 17 sati biće prikazan crtani film “Mačke iz visokog društva”.

Cijena ulaznice je 2 eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Božović i Đonović, a u kovid ambulanti doktorka Radošević.

Od 14 do 21 sat radi doktorka Perović, a u kovid ambulanti doktorka Milica Vučetić. U dječjem dispanzeru danas do 14 sati rade doktorka Đurović i doktor Dedović, a od 14 do 21 sat doktorka Čelebić.

U hitnoj službi do sjutra u 7 sati ujutru dežura doktorka Ćetković.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Popović, a u Risnu doktorka Marijana Vučetić.

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 7 sati iznosila je 7 stepeni, vazdušni pritisak 1006 milibara, relativna vlažnost vazduha 89 procenata.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti pretežno oblačno, mjestimično sa snijegom, a na primorju i u nižim predjelima na jugu sa kišom. Prijepodne ili sredinom dana u južnim i centralnim predjelima postepen prestanak padavina i razvedravanje, prvo na jugozapadu. Vjetar umjeren do pojačan, poslijepodne jak, sjeverni i sjeveroistočni. Očekuje se postepeno zahlađenje, u sjevernim predjelima već tokom jutra. Najviša dnevna temperatura vazduha od -5 do 11 stepeni. 

Podijeli na: