Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Servisne informacije

20.11.2023
386

SERVISNE INFORMACIJE ZA 20. 11. 2023.

Struja
Iz CEDIS-a obavještavaju da će zbog planiranih radova na mreži, u ponedjeljak 20. novembra, bez napajanja električnom energijom, u terminu od 8 do 15 sati, ostati Sveta Vrača 1, donji dio naselja.
Izložbe
Izložbu “Kotorski vizuelni umjetnici 2023” u Gradskoj galeriji Kotor zainteresovani mogu pogledati do 1. decembra.
Kino
U kinu “Boka” danas i sjutra od 20 časova je projekcija filma “Nedosanjani san” Živka Nikolića u režiji Sehada Šahmanovića.
Ulaznice koštaju 3 eura.
Dom zdravlja
U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati radi doktorke Tatjana Radošević Hajtnik, Nataša Đonović i Marijana Vučetić, a od 14 do 21 sat radi doktorka Nada Božović. U Medicini rada do 14 sati radi doktorka Ana Bakić. U dječjem dispanzeru do 14 sati rade doktor Vladimir Dedović i doktorka Biljana Đurović, a od 14 do 21 sat doktorka Stojanka Čelebić. U ginekološkoj ambulanti do 14 časova radi doktorka Aleksandra Jokmanović Spasić. U ambulanti Doma zdravlja u Industrijskoj zoni do 14 sati je Gordana Popović, a u ambulanti Doma zdravlja u Risnu doktor Aleksandar Stjepčević.
U hitnoj službi danas do 19 sati dežura doktor Oleg Ašikmanov, a od 19 do sjutra u 7 sati ujutru doktor Jovan Milović.

Vrijeme
U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a najviša dnevna temperatura iznosiće 16 stepeni.
Na sjeveru Crne Gore, ujutru hladno po kotlinama i dolinama sa maglom, tokom dana djelimično oblačno sa više sunca, naveče novo jače naoblačenje. Krajem dana i tokom noći umjeren jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura vazduha od 8 do 15 stepeni.
Na jugu, promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, naveče i tokom noći jače naoblačenje mjestimično sa kišom posebno uz obalu. Uveče i tokom noći umjeren jugoistočni vjetar.
Temperatura vazduha do 16 stepeni.
More, prijepodne malo a popodne umjereno talasasto. Vjetar, slab do umjeren, ujutru istočni i sjeveroistočni tokom dana zapadni a naveče i tokom noći umjeren do pojačan jugoistočni. Temperatura mora oko 19 stepeni.

 

 

Podijeli na: