Servisne informacije

12.02.2020
139

SERVISNE INFORMACIJE ZA 12. FEBRUAR

Letovi


Avion "Montenegroerlajnsa" iz Tivta za Beograd danas leti u 7 sati, a "Er Srbije" u 11.30. Iz Beograda za Tivat avion "Montenegroerlajnsa" polijeće u 8.30, a "Er Srbije" u 9.55 – obavještavaju iz turističke agencije "Vizin travel".

 

Kino

U sali kina “Boka” danas od 19 sati prikazivaće se film “Gotika”. Cijena ulaznice je dva eura.

Sjutra od 19, te u petak i subotu, 14. i 15. februara od 20 sati prikazivaće se ruska komedija-avantura “Sluga”. Prodaja ulaznica, po cijeni od 3 eura obavljaće se na blagajni kina „Boka“ dva sata prije početka projekcija.

 

Dom zdravlja

 

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Radošević, Božović i Žerajić, a od 14 do 21 sat doktorke Đonović, Perović i Vujović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati radi doktorka Čelebić, a od 14 do 21 sat doktorka Đurović.

U hitnoj službi danas do 19 sati dežura doktorka Karadžić, a od 19 do 7 sati ujutru doktorka Krivokapić. U ginekološkoj ambulanti danas radi doktorka Radoman.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Popović, a u Risnu doktor Ćorić.

 

Vrijeme

 

Temperatura vazduha u gradu u 7 sati iznosila je 9 stepeni, vazdušni pritisak 1012 milibara, relativna vlažnost vazduha 95 procenata.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali i uslovima ponegdje za kratkotrajnu kišu, a prvenstveno u jutarnjim satima u planinskim predjelima na sjeveru i slab snijeg. Ujutru na sjeveru po kotlinama magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, jugozapadni i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 5 do 17 stepeni. 

Podijeli na: