Servisne informacije

10.06.2021
86

SERVISNE INFORMACIJE ZA 10. JUN 2021.

Kino

U sali kina “Boka” danas od 18.30 i i 21 sat prikazivaće se film “Žena koja obećava”. Cijena ulaznice je 3 eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi  Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Tatjana Radošević Hajtnik, Nada Božović i Milica Vučetić, a u kovid ambulanti doktorka Sandra Perović.

Od 14 do 21 sat radi doktorka Ivana Vujović,  a kovid ambulanti doktorka Nataša Đonović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati rade doktorka Stojanka Čelebić i doktor Vladimir Dedović, a od 14 do 21 sat doktorka Biljana Đurović.

U hitnoj službi danas do 19 sati dežura doktor Mladen Đurković, a od 19 do 7 sati ujutru doktor Boris Maslovski. U ginekološkoj ambulanti danas radi doktor Bojan Vučetić.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Marijana Vučetić, a u Risnu doktorka Milica Krivokapić.

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 7 sati iznosila je 21 stepen, vazdušni pritisak 1015 milibara, relativna vlažnost vazduha 57 procenata.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, prvenstveno u kontinentalnim predjelima mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom, naročito u sjevernim i centralnim predjelima. Vjetar slab do umjeren, poslijepodne ponegdje i pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 20 do 32 stepena.

Podijeli na: