Servisne informacije

05.12.2019
201

SERVISNE INFORMACIJE ZA 05.12.

Letovi

Avioni "Montenegroerlajnsa" iz Tivta za Beograd danas lete u 7.30 i u 13.50, a  termin leta "Er Srbije" u 11.25. Iz Beograda za Tivat avion "Montenegroerlajnsa" polijeće u 9 sati, a "Er Srbije" u 09.50, obavještavaju iz turističke agencije "Vizin travel".

Kino

U sali kina „Boka" sjutra i prekosjutra od 19 sati prikazivaće se  film „ King Kong”. Cijena ulaznice je dva eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Radošević i Božović i doktor Čobaj, a od 14 do 21 sat doktorke Perović i Vučetić.

U dječjem dispanzeru do 14 sati rade doktorka Đurović i doktor Dedović, a od 14 do 21 sat doktorka Čelebić.

U ginekološkoj ambulanti tokom prijepodneva radi doktor Vučetić.

U hitnoj službi do sjutra u 7 sati ujutru dežura doktorka Ćetković.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Vujović, a u Risnu doktor Ćorić.

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 8 sati iznosila je 5 stepeni, vazdušni pritisak 1027 milibara,  a relativna vlažnost vazduha 75 procenata.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti pretežno sunčano. U južnim i centralnim predjelima u drugom dijelu dana postepeno povećanje oblačnosti, a tokom noći na primorju je ponegdje moguća i slaba kiša. Na sjeveru, ujutru ili prijepodne umjeren do jak mraz, a po kotlinama magla ili povećana niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, prijepodne na krajnjem jugoistoku umjeren do pojačan sjeveroistočni. Najviša dnevna temepratura vazduha od 4 do 16 stepeni. 

 

Podijeli na: