Servisne informacije

18.12.2019
170

SERVISNE INFORMACIJE Srijeda, 18. decembar

Letovi

Avion "Montenegroerlajnsa" iz Tivta za Beograd danas leti u 16.10 a "Er Srbije" u 11.25. Iz Beograda za Tivat avion "Montenegroerlajnsa" polijeće u 7 sati, a "Er Srbije" u 9.50 – obavještavaju iz turističke agencije "Vizin travel". 

Luka Kotor

Danas u akvatorijumu kotorskog zaliva boravi brod “Norwegian Spirit”. Isploviće u 13 sati. 

Dom zdravlja 

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Radošević, Božović i Perović, a od 14 do 21 sat doktorke Đonović i Vučetić.

U dječjem dispanzeru do 14 sati radi doktor Dedović, a od 14 do 21 sat doktorka Čelebić.

U ginekološkoj ambulanti danas radi doktor Vučetić.

U hitnoj službi do 19 sati radi doktor Čobaj a od 19 do sjutra u 7 sati ujutru dežura će biti doktorka Krivokapić.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Vujović, a u Risnu doktor Ćorić. 

Kino

U sali kina “Boka” danas i sjutra od 20 sati prikazivaće se film “Ajvar”. U glavnim ulogama igraju Sergej Trifunović i Nataša Ninković. Prodaja ulaznica po cijeni od 3 eura biće na blagajni kina “Boka” dva sata prije projekcije. 

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 8 sati iznosila je 14 stepeni, vazdušni pritisak 1029 milibara,  a relativna vlažnost vazduha 84 procenata.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti promjenljivo oblačno i uglavnom suvo. Na sjeveru, tokom jutra ili prijepodneva, po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima i na primorju ponegdje pojačan, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temeprature vazduha od 9 do 19 stepeni. 

Podijeli na: