Servisne informacije

17.07.2020
100

SERVISNE INFORMACIJE 17.07.

Cedis o prekidima u napajanju strujom

Zbog planiranih radova na mreži danas će (u petak 17. jula)  bez napajanja električnom energijom od 7  do 13 sati ostati: Gornji Morinj, Svrčak, Bunovići, Bakoči i Repaje, od 8 do 17 sati: Krivošije i Ledenice, od 9 do 10 sati: Stari grad - Pomorski muzej i  dio oko Muzeja, a od 10.30 do 11.30 zgrada Opštine, Kulturni centar i naselje oko njih te Luka Kotor

“Radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom, a u slučaju loših vremenskih uslova biće odgođeni” – obavještavaju iz CEDIS-a.

Djelovi grada bez vode

Iz gradskog vodovoda obavještavaju potrošače na području Daošina, Kampa, Krive ulice i Sv. Stasija iznad magistralnog puta, kao i na području Orahovca, Dražinog vrta i Perasta, da će zbog kvara na tranzitnom cjevovodu ø400, biti bez vode do 15 časova.

Kino

U sali kina “Boka” danas i sjutra od 20 sati prikazivaće se film “Ljetopisi Narnije”. Cijena ulaznice je dva eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja do 14 sati radiće doktorke Radošević, Božović i Perović, a od 14 do 21 sat sat doktorke Đonović i Vujović. U hitnoj službi do 19 sati dežuran je doktor Čobaj, a od 19 do 7 sati ujutru doktorka Vladana Krivokapić.

U dječjem dispanzeru do 14 sati u ambulantama će biti doktorka Đurović i doktor Dedović, od 14 do 21 sat doktorka Čelebić.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati radi doktorka Popović, a u Risnu doktorka Žerajić.

Vrijeme
Temperatura vazduha u gradu u 7 sati iznosila je 19 stepeni, vazdušni pritisak 1013 milibara, a relativna vlažnost vazduha 73 procenta.

Danas - pretežno ili djelimično sunčano, a od sredine dana uz umjeren i pojačan razvoj oblačnosti mjestimično se očekuje kiša ili pljusak i grmljavina, prvenstveno u kontinentalnim predjelima. Češće padavine se očekuju na sjeveru zemlje. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 19 do 33 stepena. 

Podijeli na: