Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Servisne informacije

13.12.2019
651

SERVISNE INFORMACIJE 13.12.

Letovi

Avion "Montenegroerlajnsa" iz Tivta za Beograd danas leti u 7.30, a "Er Srbije" u 11.25. Iz Beograda za Tivat avion "Montenegroerlajnsa" polijeće u 9 sati, a "Er Srbije" u 9.50 – obavještavaju iz turističke agencije "Vizin travel".

 

Luka Kotor

Danas će, prema najavi iz Luke Kotor, u akvatorijumu kotorskog zaliva boraviti brod “Athena”. Isploviće u 21 sat.

 

Kino

U okviru X jubilarnog izdanja Crnogorskog festivala filma o ljudskim pravima UBRZAJ, večeras će u 19 sati u sali kina “Boka”

biti prikazan film “Dnevnik Diane Budisavljević” rediteljke Dane Budisavljević.

Sjutra će (subota 14. decembar) u 18 sati biti prikazan film “Upoznati Gorbačova” u režiji Vernera Herzoga. Istog dana u 19.40 uslijediće projekcija kratkog filma “Noćna sesija” autora Petra Tomadzea.

Od 20 sati biće prikazan film čuvenog hrvatskog pozorišnog i filmskog reditelja Vinka Brešana pod nazivom “Koja je ovo država!”.

 

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Radošević i Božović, a od 14 do 21 sat doktorke Đonović i Vujović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati rade doktorka Đurović i doktor Dedović, a od 14 do 21 sat doktorka Čelebić.

U hitnoj službi do sjutra u 7 sati ujutru dežura doktorka Krivokapić.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Vučetić, a u Risnu doktor Ćorić.


Vrijeme
Temperatura vazduha u gradu u 7 sati i 30 minuta iznosila je 8 stepeni, vazdušni pritisak 1003 milibara,  a relativna vlažnost vazduha 96 procenata.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti umjereno do potpuno oblačno, mjestimično i povremeno uglavnom slabe padavine. Krajem dana i tokom noći kišovito, povremeno pljuskovi i grmljavina, a u višim planinskim predjelima na sjeveru i susnježica i snijeg. Vjetar umjeren do jak, u sjevernim predjelima i na primorju, krajem dana i tokom noći na udare i veoma jak, ponegdje i olujne jačine, južnih smjerova. Najviša dnevna temeprature vazduha od 2 do 15 stepeni. 

Podijeli na: