Servisne informacije

05.08.2020
81

SERVISNE INFORMACIJE 05. 08. 2020.

Vodovod i kanalizacija DOO 

Zbog akumuliranja vode u rezervoarima koji služe za vodosnabdijevanje potrošača na višim kotama, na području od hotela "Splendido" na Prčanju do hotela "Babović" u Stolivu, kao i na području Škaljara (stara škaljarica), od večeras se uvodi restriktivni režim vodosabdijevanja.

“Potrošači na pomenutim područjima neće imati vodu od 23 do 6 sati ujutru”, saopšteno je danas Radio Kotoru iz “Vodovod i kanalizacija Kotor” doo. 

 

Direkcija za uređenje i izgradnju 

 

Iz kotorske Direkcije za uređenje i izgradnju podsjećaju da će danas biti asfaltirani parkinzi u Dobroti, kod marketa “Takulin” i preko puta na skretanju za Plagente.

“Mole se sugrađani da uklone svoja vozila kako bi se radovi nesmetano odvijali”, poručuju iz Direkcije za uređenje i izgradnju. 

 

Dom zdravlja 

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti do 14 sati radiće doktorke Radošević, Božović i Vujović, a od 14 do 21 sat doktorka Perović i doktorka Milica Vučetić.

U hitnoj službi do 19 sati dežurna je doktorka Karadžić, od 19 do 7 sati ujutru doktorka Ćetković.

U dječjem dispanzeru do 14 sati radiće doktorka Đurović i doktor Dedović, a od 14 do 21 sat doktrorka Čelebić.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati doktorka Popović, a u Risnu doktorka Žerajić.

 

Vrijeme 

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, a najviša dnevna temperatura iznosiće 29 stepeni, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. Kako je saopšteno iz Zavoda, očekuje se povremeno i mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Više padavina očekuje se u ranim jutarnjim satima i poslijepodne.
Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera.
Jutarnja temperatura vazduha od 11 do 22, a najviša dnevna od 17 do 29 stepeni.

Podijeli na: