Servisne informacije

28.12.2021
317

SERVISNE INFORMACIJE (28.12.21.)

Informacije o kovid pacijentima 

Informacije o zdravstvenom stanju pacijenata na kovid odjeljenju mogu se dobiti putem telefona 069 519 242 i to radnim danima od 13 do 14, a vikendom od 9 do 10 sati, podsjećaju iz Uprave Opšte bolnice Kotor. 

Kino

U kinu Boka danas od 18 sati prikazivaće se film MEDA SA SJEVERA 2-KLJUČEVI KRALJEVSTVA.

Neobična filmska alegorija sa elementima crne komedije NEBESA, reditelja brojnih kultnih filmova Srđana Dragojevića, prikazivaće se od 20 sati.

Cijene ulaznica su tri eura. 

Dom zdravlja 

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati radi doktorka Nada Božović, a u kovid ambulanti doktorka Milica Vučetić.

Od 14 do 21 sat u ambulanti opšte službe radiće doktorka Nataša Đonović, u kovid ambulanti doktorka Nada Vožović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati rade doktorka Biljana Đurović, a od 14 do 21 sat doktorka Stojanka Čelebić Vladimir Dedović.

U ginekološkoj ambulanti je tokom prijepodneva doktorka Aleksandra Spasić Jokmanović.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni danas do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Gordana Popović, a u Risnu doktorka Milica Krivokapić.

U hitnoj službi Doma zdravlja do 19 sati radiće doktor Mitar Radulović, od 19 do 7 sati ujutru doktorka Besa Avdiju. 

Vrijeme 

Umjereno do pretežno oblačno, ponegdje je moguća slaba kratkotrajna kiša, uglavnom, u južnim predjelima. Na sjeveru ujutru po kotlinama magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera.Najviša dnevna temperatura vazduha od 6 do 16 stepeni.

Temperatura vazduha u gradu u 7 sati iznosila je 9 stepeni, vazdušni pritisak 1011 milibara, a relativna vlažnost vazduha 94 procenta.

Podijeli na: