Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Servisne informacije

27.11.2023
466

SERVISNE INFORMACIJE (27.11.2023.)

 

Struja

 

Zbog planiranih radova na mreži, danas će bez napajanja električnom energijom će ostati:

-u terminu od 9:00 do 13:00 sati: Sveta Vrača- donji dio naselja

-u terminu od 11:00 do 13:00 sati: Stari Grad- Parilo, područje oko crkve Svete Ozane, Tabačina- područje oko stare zgrade CEDIS-a - kratkotrajna isključenja u periodu izvođenja radova, obavještavaju iz CEDIS-a.

 

Izložba

Izložbu “Kotorski vizuelni umjetnici 2023” u Gradskoj galeriji Kotor zainteresovani mogu pogledati do 1. decembra.

Kino

U kinu “Boka” danas od 18 sati prikazivaće se akcija,triler “Predvodnik 3-konačno poglavlje”, a od 20 sati akcija “Mjesto zločina”. Ulaznice koštaju 3 eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati radi doktorka Nada Božović, a od 14 do 21 sat doktorke Nataša Đonović i Ana Bakić. U dječjem dispanzeru do 14 sati rade doktor Vladimir Dedović i doktorka Biljana Đurović, a od 14 do 21 sat doktorka Stojanka Čelebić. U ginekološkoj ambulanti do 14 sati radi doktorka Aleksandra Spasić Jokmanović. U ambulanti Doma zdravlja u Industrijskoj zoni do 14 sati je Marijana Vučetić, a u ambulanti Doma zdravlja u Risnu doktor Aleksandar Stjepčević.
U hitnoj službi danas do sjutra ujutru u 7 sati dežura doktor Jovan Milović.


Vrijeme

Jutro pretežno vedro, ponegdje uz umjerenu oblačnost i hladno, na sjeveru uz jak mraz, po kotlinama magala ili niska oblačnost. Tokom dana postepeno jače naoblačenje sa zapada, koje će u drugom dijelu dana tek ponegdje, a kasnije tokom noći u većem dijelu zemlje usloviti kišu, a u višim predjelima snijeg, koji će tokom noći prelaziti u susnježicu i kišu. Vjetar južnih smjerova, slab do umjeren, u popodnevnim satima u pojačanju, mjestimično umjeren do jak, uveče ponegdje na udare i veoma jak. Najviša dnevna temperatura vazduha od -1 do 12 stepeni.

Podijeli na: