Servisne informacije

25.11.2021
132

SERVISNE INFORMACIJE (25.11.21.)

Informacije o kovid pacijentima
 
Informacije o zdravstvenom stanju pacijenata na kovid odjeljenju mogu se dobiti putem telefona 069 519 242 i to radnim danima od 13 do 14, a vikendom od 9 do 10 sati, obavještavaju iz Uprave Opšte bolnice Kotor.
 
Kino
 
U sali kina “Boka” danas, sjutra i u subotu, 27. novembra će se prikazivati dva filma - u terminu od 17.30 animirani film “Encanto, magični svijet”, a od 20 sati “Gučijevi”.
Cijene ulaznica su četiri i tri eura.
 
Dom zdravlja
 
U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Milica Vučetić i Nada Božović, a u kovid ambulanti doktorka Nataša Đonović.
Od 14 do 21 sat u ambulanti opšte službe radi doktorka Ivana Vujović, u kovid ambulanti doktorka Sandra Perović.
U dječjem dispanzeru do 14 sati radi doktorka Stojanka Čelebić, a od 14 do 21 sat doktor Vladimir Dedović.
U ginekološkoj ambulanti je tokom prijepodneva doktorka Aleksandra Jokmanović.
U hitnoj službi do sjutra u 7 sati ujutro dežura doktor Jovan Milović.
U Domu zdravlja u industrijskoj zoni danas do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Gordana Popović, a u Risnu doktorka Milica Krivokapić.
 
Vrijeme
Temperatura vazduha u gradu u 8 sati   iznosila je 10 stepeni, vazdušni pritisak 1019 milibara, a relativna vlažnost vazduha 92 procenta.
 
Danas će, prema riječima meteorologa, prijepodne biti promjenljivo oblačno uz nešto sunčanih intervala i uglavnom suvo, a tokom jutra na sjeveru po kotlinama magla. Od sredine dana pretežno oblačno, uglavnom, krajem dana i tokom noći kiša, više, u južnim i centralnim predjelima. Vjetar južni i jugoistočni, slab do umjeren, u drugom dijelu dana i tokom noći mjestimično pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha od 7 do 18 stepeni.

Podijeli na: