Servisne informacije

24.06.2022
91

SERVISNE INFORMACIJE (24. JUN 2022.)

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Nada Božović i Tatjana Radošević Hajtnik, a u kovid ambulanti doktor Jovan Milović. Od 14 do 21 sat u opštoj službi biće doktorka Milica Krivokapić, a u kovid ambulanti doktorka Nataša Đonović. 

U ginekološkoj ambulanti će tokom prijepodneva raditi doktorka Aleksandra Spasić Jokmanović. U ambulanti Doma zdravlja u Risnu do 14 sati dežura doktorka Marijana Vučetić, a u industrijskoj zoni doktorka Sandra Perović.

Na dječjem odjeljenju do 14 sati je doktorka Stojanka Čelebić, a od 14 do 21 sat doktorka Biljana Đurović.

U hitnoj službi do sjutra u 7 sati ujutru dežura doktorka Radmila Laković.

Kino

Drama “Elvis” prikazivaće se u kinu “Boka” danas od 19 sati, a od 22 sata na repertoaru je horor film “Crni leptir”.

Ulaznice koštaju 3 eura. 

Izložba “Voda kao inspiracija”

Izložbu “Voda kao inspiracija”, koja je otvorena u okviru Međunarodne konferencije: Zaštita biodiverziteta Jadrana –AdriBioPro2022, zainteresovani mogu pogledati do 26. juna u Galeriji Kulturnog centra “Nikola Đurković”.  

Izložba skulptura “Iskušavanje providnošću”

Izložbu skulptura “Iskušavanje providnošću”, čija je autorka konceptualna umjetnica Elena Atrashkevich Zlatković iz Bjelorusije, u Gradskoj galeriji, zainteresovani mogu pogledati do 1. jula.

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 7 sati iznosila je 23 stepena, vazdušni pritisak 1015 milibara, relativna vlažnost vazduha 87 procenata.

Vrijeme danas, kažu meteorolozi, promjenljivo oblačno, u južnim predjelima sa dužim sunčanim intervalima. Uz jači razvoj oblačnosti, ponegdje se očekuje prolazna kiša ili pljusak sa grmljavinom, prvenstveno u kontinentalnim predjelima i na području Boke. Lokalno su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode. Vjetar uglavnom slab do umjeren, najčešće zapadnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 25 do 36 stepeni.

 

Podijeli na: