Servisne informacije

23.06.2022
96

SERVISNE INFORMACIJE (23. JUN)

Kino “Boka”, projekcije

Horor film “Crni telefon” prikazivaće se u kotorskom Kinu “Boka” danas od 19 sati, a od 21 sat na repertoaru je film “Elvis”.

Ulaznice za obje projekcije koštaju 3 eura. 

 

Izložba “Voda kao inspiracija”

Izložbu “Voda kao inspiracija”, koja je otvorena u okviru Međunarodne konferencije: Zaštita biodiverziteta Jadrana –AdriBioPro2022, zainteresovani mogu pogledati do 26. juna u Galeriji Kulturnog centra “Nikola Đurković”.  

 

Izložba skulptura “Iskušavanje providnošću”

Izložbu skulptura “Iskušavanje providnošću”, čija je autorka konceptualna umjetnica Elena Atrashkevich Zlatković iz Bjelorusije, u Gradskoj galeriji, zainteresovani mogu pogledati do 01. jula.

 

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Nada Božović i Tatjana Radošević Hajtnik, a u kovid ambulanti doktor Jovan Milović. Od 14 do 21 sat u opštoj službi biće doktorka Milica Krivokapić, a u kovid ambulanti doktorka Nataša Đonović. 

U ginekološkoj ambulanti će tokom prijepodneva raditi doktorka Aleksandra Spasić Jokmanović. U ambulanti Doma zdravlja u Risnu do 14 sati dežura doktorka Marijana Vučetić, a u industrijskoj zoni doktorka Sandra Perović.

Na dječjem odjeljenju do 14 sati je doktorka Stojanka Čelebić, a od 14 do 21 sat doktorka Biljana Đurović.

U hitnoj službi do 07 sati ujutru dežurna je doktorka Dunja Ćetković. 

 

Vrijeme

Promjenljivo oblačno, u južnim predjelima sa dužim sunčanim intervalima i toplo. U kontinentalnim oblastima, prvenstveno na sjeveru, mjestimično se očekuje kiša ili pljusak sa grmljavinom, naročito u noćnim satima.

Vjetar uglavnom slab do umjeren promjenljivog smjera, u sjevernim predjelima ponegdje pojačan, zapadni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha 25 do 36 stepeni.

 Temperatura vazduha jutros u 8 sati iznosila je 23 stepena, vlažnost vazduha 92 procenta, vazdušni pritisak 1014 milibara.

Podijeli na: