Servisne informacije

22.11.2022
210

SERVISNE INFORMACIJE (22.11.2022.)

Kino

U sali kina “Boka” će se od 18 sati prikazivati film “Gajin svijet dva”, a u 20 sati triler –drama “Vjera”.

Cijena ulaznice je tri eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja do 14 sati radiće doktorke Nada Božović i Nataša Đonović, a u kovid ambulanti doktor Jovan Milović. Od 14 do 21 sat u opštoj službi će biti doktorka Sandra Perović, a u kovid ambulanti doktorka Ana Bakić.

U dječjem dispanzeru će do 14 sati biti doktorka Biljana Đurović i doktor Vladimir Dedović, a od 14 do 21 sat doktorka Stojanka Čelebić.

U ginekološkoj ambulanti će do 14 sati biti doktorka Aleksandra Spasić Jokmanović.

U hitnoj službi do 7 sati ujutru dežuraće doktorka Dunja Ćetković.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati radi doktorka Milica Krivokapić, a u Risnu doktor Aleksandar Stjepčević.

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 8 sati iznosila je 10 stepeni, vazdušni pritisak 1007 milibara,  a relativna vlažnost vazduha 87 procenata.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti pretežno oblačno povremeno sa kišom, pljuskovima, ponegdje i grmljavinom, a u višim planinskim predjelima, na sjeveru, moguć i slab snijeg ili susnježica. Intenzivnije padavine se očekuju u popodnevnim i noćnim satima, mjestimično umjerene ili obilne količine. U jutarnjim satima na sjeveru po kotlnama mjestimično magla. Vjetar južnih smjerova, pojačan i jak, na udare i olujne jačine. Najviša dnevna temperatura vazduha od 5 do 18 stepeni.

Podijeli na: