Servisne informacije

22.10.2021
135

SERVISNE INFORMACIJE (22.10.21.)

 

Informisanje o pacijentima u kovid bolnici

Iz uprave Opšte bolnice Kotor podsjećaju rodbinu pacijenata koji se u ovoj ustanovi liječe od korona virusa, da se o njihovom zdravstvenom stanju mogu informisati svakog radnog dana od 13 do 14 sati.

Dostupni su im telefoni centrale 032 325 602 i 325 595, a nakon uspostavljanja kontakta treba da potraže infektivno odjeljenje gdje će im se javiti dežurni ljekar sa potrebnim informacijama.

Kino

U kinu “Boka” danas, sjutra i prekosjutra na repertoaru su dva filma. Animirani film  ”Nepopravljivi Ron” u 17 i 30 i Adaptacija naučno-fantastičnog klasika Franka Herberta film “Dina”, sa početkom u 20 sati.

Cijena ulaznica je 3 eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Nada Božović i Sandra Perović, a u kovid ambulanti doktorka Tatjana Radošević Hajtnik. Od 14 do 21 sat u ambulanti opšte službe radi doktorka Nataša Đonović, u kovid ambulanti doktorka Ivana Vujović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati u ambulantama su doktoke Stojanka Čelebić i Biljana Đurović, a od 14 do 21 sat doktor Vladimir Dedović.

U ginekološkoj ambulanti je tokom prijepodneva doktorka Aleksandra Jokmanović.

U hitnoj službi do 19 dežurna je doktorka Dunja Ćetković, a od 19 do 7 sati ujutro doktorka Marina Vukotić.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni danas do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Gordana Popović, a u Risnu doktorka Milica Krivokapić.

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 8 sati iznosila je 15 stepeni, vazdušni pritisak 1020 milibara, a relativna vlažnost vazduha 90 procenata.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom, u južnim i centralnim predjelima tokom noći moguće i pljuskovima sa grmljavinom. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku veći dio dana bez kiše. Vjetar ponegdje umjeren do jak južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12 do 22 stepena.

Podijeli na: