Servisne informacije

22.06.2022
108

SERVISNE INFORMACIJE (22.06.2022.)

Kino “Boka”, projekcije

Komedija “Koko zeka i tajna mrkog hrčka” prikazivaće se u kotorskom Kinu “Boka” danas od 19 sati, a od 21 sat na repertoaru je film “Planina smrti”. Ulaznice za obje projekcije koštaju 3 eura. 

Izložba “Voda kao inspiracija”

Izložbu “Voda kao inspiracija”, koja je otvorena u okviru Međunarodne konferencije: Zaštita biodiverziteta Jadrana –AdriBioPro2022, zainteresovani mogu pogledati do 26. juna u Galeriji Kulturnog centra “Nikola Đurković”.  

Izložba skulptura “Iskušavanje providnošću”

Izložbu skulptura “Iskušavanje providnošću”, čija je autorka konceptualna umjetnica Elena Atrashkevich Zlatković iz Bjelorusije, u Gradskoj galeriji, zainteresovani mogu pogledati do 01. jula.

 Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Nada Božović i Tatjana Radošević Hajtnik, a u kovid ambulanti doktor Jovan Milović. Od 14 do 21 sat u opštoj službi biće doktorka Milica Krivokapić, a u kovid ambulanti doktorka Nataša Đonović.  U ginekološkoj ambulanti će tokom prijepodneva raditi doktorka Aleksandra Spasić Jokmanović. U ambulanti Doma zdravlja u Risnu do 14 sati dežura doktorka Marijana Vučetić, a u industrijskoj zoni doktorka Sandra Perović. Na dječjem odjeljenju do 14 sati je doktorka Stojanka Čelebić, a od 14 do 21 sat doktorka Biljana Đurović. U hitnoj službi do 07 sati ujutru dežurna je doktorka Marina Vukotić. 

Vrijeme

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo, a najviša dnevna temperatura iznosiće 36 stepeni. Od sredine dana, u kontinentalnim predjelima, uz umjeren do pojačan razvoj oblačnosti, ponegdje je moguća kiša ili pljusak i grmljavina. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, ponegdje su moguće kratkotrajne vremenske nepogode praćene gradom. Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljiv. Jutarnja temperatura vazduha od deset do 22, a najviša dnevna od 25 do 36 stepeni. Temperatura vazduha jutros u 8 sati iznosila je 22 stepena, vlažnost vazduha 94 procenta, vazdušni pritisak 1014 milibara.

 

Podijeli na: