Servisne informacije

20.10.2021
107

SERVISNE INFORMACIJE (20.10.21.)

 

Informisanje o pacijentima u kovid bolnici

 

Iz uprave Opšte bolnice Kotor obavještavaju rodbinu pacijenata koji se u ovoj ustanovi liječe od korona virusa, da se o njihovom zdravstvenom stanju mogu informisati svakog radnog dana od 13 do 14 sati.

Dostupni su im telefoni centrale 032 325 602 i 325 595, a nakon uspostavljanja kontakta treba da potraže infektivno odjeljenje gdje će im se javiti dežurni ljekar sa potrebnim informacijama.

 

Kino

U sali kina “Boka” danas od 18 i od 20 sati prikazuje se film VENOM – LET THERE BE CARNAGE u 3 D formatu.

Cijena ulaznice je četiri eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Nada Božović i Sandra Perović, a u kovid ambulanti doktorka Tatjana Radošević Hajtnik. Od 14 do 21 sat u ambulanti opšte službe radi doktorka Nataša Đonović, u kovid ambulanti doktorka Ivana Vujović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati u ambulantama su doktoke Stojanka Čelebić i Biljana Đurović, a od 14 do 21 sat doktor Vladimir Dedović.

U ginekološkoj ambulanti je tokom prijepodneva doktorka Aleksandra Jokmanović.

U hitnoj službi 7 sati ujutru dežuran je doktor Jovan Milović.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni danas do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Gordana Popović, a u Risnu doktorka Milica Krivokapić.

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 8 sati iznosila je 10 stepeni, vazdušni pritisak 1029 milibara, a relativna vlažnost vazduha 95 procenata.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti pretežno sunčano, uz umjeren razvoj oblačnosti. Ujutru, na sjeveru, po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, na sjeveru krajem dana, južni i jugozapadni, u pojačanju. Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 do 23 stepena.

Podijeli na: