Servisne informacije

19.09.2022
221

SERVISNE INFORMACIJE (19.09.2022.)

Izložba crteža “Zajedno”

Izložbu crteža “Zajedno”, autora Davora Ružića, zainteresovani/e u Gradskoj galeriji Kotor mogu pogledati do 28. septembra.

Izložba “„Hod kroz vrijeme i događanja“

Izložbu „Hod kroz vrijeme i događanja“, povodom 70 godina od osnivanja Pomorskog muzeja Crne Gore Kotor, zainteresovani/e u galeriji ove ustanove kulture mogu pogledati do 8. oktobra ove godine.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja do 14 sati će biti doktorke Nada Božović, a u kovid ambulanti doktorka Tatjana Radošević Hajtnik.
Od 14 do 21 sat u opštoj službi će biti doktorka Marijana Vučetić, a u kovid ambulanti doktorka Nataša Đonović.
U dječjem dispanzeru do 14 sati radiće doktorka Biljana Đurović, a od 14 do 21 sat doktorka Stojanka Čelebić.
U ginekološkoj ambulanti će do 14 sati biti doktorka Aleksandra Spasić Jokmanović.
U hitnoj službi do 7 sati ujutru dežurna je doktor Jovan Milović.
U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati je doktorka Gordana Popović, a u Risnu doktorka Milica Krivokapić.  

Vrijeme

U Crnoj Gori danas će prijepodne biti pretežno sunčano, a u drugom dijelu dana, prvo na sjeveru, a kasnije i u ostalim predjelima, očekuje se naoblačenje koje će mjestimično usloviti slabu do umjerenu kišu.
Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, ujutru je na sjeveru, po kotlinama, moguća kratkotrajna magla.
Vjetar će u nastavku dana biti slab do umjeren, na sjeveru mjestimično tokom prijepodneva i pojačan jugozapadni, krajem dana u skretanju na sjeveroistočni.

Prema podacima sa automatske meteo stanice u Luci Kotor, temperatura vazduha (jutros u 8 sati) iznosila je 12 stepen, vlažnost vazduha 79 procenta, vazdušni pritisak 1016 milibara.

Podijeli na: