Servisne informacije

15.10.2021
209

SERVISNE INFORMACIJE (15.10.21.)

 

Informisanje o pacijentima u kovid bolnici

Iz uprave Opšte bolnice Kotor obavještavaju rodbinu pacijenata koji se u ovoj ustanovi liječe od korona virusa, da se o njihovom zdravstvenom stanju mogu informisati svakog radnog dana od 13 do 14 sati.

Dostupni su im telefoni centrale 032 325 602 i 325 595, a nakon uspostavljanja kontakta treba da potraže infektivno odjeljenje gdje će im se javiti dežurni ljekar sa potrebnim informacijama.

Kino

U sali kina “Boka” danas od 17 i od 20 sati prikazuje se film “Toma”. Cijena ulaznice je tri eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorka Tatjana Radošević Hajtnik i doktorka Nada Božović, a u kovid ambulanti doktorka Milica Krivokapić.

Od 14 do 21 sat u ambulanti opšte službe biće doktorka Nataša Đonović, a u kovid ambulanti doktorka Sandra Perović.

Na odjeljenju ginekologije dežurna je doktorka Aleksandra Jokmanović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati radi doktor Vladimir Dedović, a od 14 do 21 sat doktorka Stojanka Čelebić.

U hitnoj službi do 19 sati radi doktor Jovan Milović, a od 19 do 07 sati ujutru doktorka Dunja Ćetković.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni danas do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Gordana Popović, a u Risnu doktorka Ivana Vujović.

 

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 8 sati iznosila je 15 stepeni, vazdušni pritisak 1011 milibara, a relativna vlažnost vazduha 43 procenat.

Danas će u  južnim predjelima biti promjenljivo oblačno, a na sjeveru pretežno oblačno, ponegdje se očekuju uglavnom slabe padavine. Vjetar pojačan i jak, na udare olujne jačine, sjeverni i sjeveroistočni, tokom dana djelimično će oslabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha od 1 do 21 stepen.

Podijeli na: