Servisne informacije

14.06.2021
142

SERVISNE INFORMACIJE (14.06.2021.)

 

Kino

U sali kina “Boka” danas, sjutra i prkosjutra od 18  i 21 sat prikazivaće se film “Paklene ulice 9”. Cijena ulaznice je 3 eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi  Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Nada Božović i Nataša Đonović, a u kovid ambulanti doktorka Tatjana Radošević Hajtnik.

Od 14 do 21 sat radi doktorka Sandra Perović,  a kovid ambulanti doktorka Milica Vučetić.

U dječjem dispanzeru do 14 sati rade doktor Vladimir Dedović i doktorka Biljana Đurović, a od 14 do 21 sat doktorka Stojanka Čelebić.

U ginekološkoj ambulanti danas radi doktor Bojan Vučetić.

U hitnoj službi danas do 19 sati dežura doktor Mladen Đurković, a od 19 do 7 sati ujutru doktor Boris Maslovski.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Marijana Vučetić, a u Risnu doktorka Ivana Vujović.

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 8 sati iznosila je 20 stepeni, vazdušni pritisak 39 procenata, a relativna vlažnost vazduha  1018 milibara.

Danas će, prema riječima meteorologa, na jugu biti pretežno sunčano, uz ponegdje slabu do umjerenu oblačnost. Na sjeveru promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, nešto više oblaka se očekuje na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku zemlje ali uglavnom suvo ili uz rijetku pojavu kratkotrajne kiše. Vjetar sjevernih smjerova, mjestimično umjeren do jak. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12 do 28 stepeni. 

 

Podijeli na: