Servisne informacije

13.10.2021
132

SERVISNE INFORMACIJE (13.10.21.)

Informisanje o pacijentima u kovid bolnici

Iz uprave Opšte bolnice Kotor obavještavaju rodbinu pacijenata koji se u ovoj ustanovi liječe od korona virusa, da se o njihovom zdravstvenom stanju mogu informisati svakog radnog dana od 13 do 14 sati.

Dostupni su im telefoni centrale 032 325 602 i 325 595, a nakon uspostavljanja kontakta treba da potraže infektivno odjeljenje gdje će im se javiti dežurni ljekar sa potrebnim informacijama.

Kino

Zbog velikog interesovanja za film “Toma”, kotorski Kino “Boka” produžava projekcije do kraja radne sedmice (do 15.oktobra), podsjećaju iz Kulturnog centra.

Film će se prikazivati u dva termina, od 17 i do 20 sati.

Prodaja ulaznica po cijeni od tri eura obavlja se na blagajni kina “Boka” (do 15. oktobra) od 15 sati.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati radi doktorka Nada Božović, a u kovid ambulanti doktorka Milica Krivokapić.

Od 14 do 21 sat u ambulanti opšte službe biće doktorka Nataša Đonović, a u kovid ambulanti doktorka Sandra Perović.

Na odjeljenju ginekologije dežurna je doktorka Aleksandra Jokmanović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati radi doktorka Biljana Đurović, a od 14 do 21 sat doktorka Stojanka Čelebić.

U hitnoj službi do 19 sati radi doktorka Marina Vukotić, a od 19 do 07 sati ujutru, dežuran će biti doktor Jovan Milović.

Vrijeme

U južnim predjelima Crne Gore danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo, a na sjeveru pretežno oblačno, uz uslove za ponegdje slabe padavine.

Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti mjestimično umjeren, ponegdje pojačan, sjeverni i sjeveroistočni, krajem dana i tokom noći pojačan i jak, na udare i olujne jačine.

Jutarnja temperatura vazduha kretaće se od dva do 12, a najviša dnevna od pet do 20 stepeni.

Temperatura vazduha jutros u 8 sati iznosila je 13 stepeni, vlažnost vazduha 65 procenata, vazdušni pritisak 1014 milibara.

Podijeli na: