Servisne informacije

12.10.2021
164

SERVISNE INFORMACIJE (12.10.21.)

Informisanje o pacijentima u kovid bolnici

Iz uprave Opšte bolnice Kotor obavještavaju rodbinu pacijenata koji se u ovoj ustanovi liječe od korona virusa, da se o njihovom zdravstvenom stanju mogu informisati svakog radnog dana od 13 do 14 sati.

Dostupni su im telefoni centrale 032 325 602 i 325 595, a nakon uspostavljanja kontakta treba da potraže infektivno odjeljenje gdje će im se javiti dežurni ljekar sa potrebnim informacijama.

Kino

U sali kina “Boka” danas i sjutra od 17 i od 20 sati prikazuje se film “Toma”. Cijena ulaznice je tri eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati radi doktorka Nada Božović, a u kovid ambulanti doktorka Milica Krivokapić.

Od 14 do 21 sat u ambulanti opšte službe biće doktorka Nataša Đonović, a u kovid ambulanti doktorka Sandra Perović.

Na odjeljenju ginekologije dežurna je doktorka Aleksandra Jokmanović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati radi doktorka Biljana Đurović, a od 14 do 21 sat doktorka Stojanka Čelebić.

U hitnoj službi o 7 sati ujutru dežuran je doktor Jovan Milović.

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 8 sati iznosila je 16 stepeni, vazdušni pritisak 1013 milibara, a relativna vlažnost vazduha 49 procenata.

Danas će, u južnim predjelima biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, tokom prijepodneva ponegdje slaba kiša, a u višim planinskim predjelima i slab snijeg i susnježica. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, na udare ponegdje jak, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 4 do 20 stepeni.

 

Podijeli na: