Servisne informacije

11.10.2021
158

SERVISNE INFORMACIJE (11.10.)

 

Informisanje o pacijentima u kovid bolnici

Iz uprave Opšte bolnice Kotor obavještavaju rodbinu pacijenata koji se u ovoj ustanovi liječe od korona virusa, da se o njihovom zdravstvenom stanju mogu informisati svakog radnog dana od 13 do 14 sati.

Dostupni su im telefoni centrale 032 325 602 i 325 595, a nakon uspostavljanja kontakta treba da potraže infektivno odjeljenje gdje će im se javiti dežurni ljekar sa potrebnim informacijama.

Kino

U sali kina “Boka” danas, sjutra i prekosjutra od 17 i od 20 sati. prikazuje se film “Toma”. Cijena ulaznice je tri eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Tatjana Radošević Hajtnik i Nada Božović, a u kovid ambulanti doktorka Milica Krivokapić.

Od 14 do 21 sat u ambulanti opšte službe biće doktorka Nataša Đonović, a u kovid ambulanti doktorka Sandra Perović.

Na odjeljenju ginekologije dežurna je doktorka Aleksandra Jokmanović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati radi doktorka Biljana Đurović, a od 14 do 21 sat doktorka Stojanka Čelebić.

U hitnoj službi danas od 7 do 19 sati dežura doktorka doktor Jovan Milović, a od 19 do sjutra u 7 sati ujutru dežura doktorka Dunja Ćetković.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni danas do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Gordana Popović, a u Risnu doktorka Ivana Vujović.

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 8 sati iznosila je 14 stepeni, vazdušni pritisak 1015 milibara, relativna vlažnost vazduha 100 procenata.

Danas će, kažu meteorolozi, biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša ili pljusak sa grmljavinom. Više padavina u prvom dijelu dana, a tokom noći na sjeveru, u planinama, moguć slab snijeg. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, tokom noći ponegdje umjeren do pojačan, sjeverni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 8 do 20 stepeni.

Podijeli na: