Servisne informacije

08.12.2022
211

SERVISNE INFORMACIJE (08.12.2022.)

Kino

U sali kina “Boka” danas od 18 sati prikazivaće se animacija, komedija, avantura “Mačak u čizmama: posljednja želja”, a od 20 sati biografska drama “Lamborgini: čovjek koji je stvorio legendu”. Ulaznice koštaju tri eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Nada Božović i Marijana Vučetić, a u kovid ambulanti doktorka Tatjana Radošević Hajtnik. Od 14 do 21 sat u opštoj službi će biti doktorka Milica Krivokapić,  a u kovid ambulanti doktorka Nataša Đonović.
U dječjem dispanzeru do 14 sati je doktorka Biljana Đurović, a od 14 do 21 sat doktorka Stojanka Čelebić.
U ginekološkoj ambulanti je do 14 sati doktorka Aleksanadra Spasić-Jokmanović
U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati radi doktorka Gordana Popović, a u Risnu doktorka Ana Bakić.
U hitnoj službi do 19 sati dežurna je doktorka Dunja Ćetković, a od 19 do sjutra u 7 sati ujutru doktorka Marina Vukotić.

Vrijeme
Temperatura vazduha u gradu u 7 sati i 15 minuta iznosila je 11 stepeni, vazdušni pritisak 1014 milibara, relativna vlažnost vazduha 99 procenata.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti promjenljivo do potpuno oblačno, povremeno kiša, na primorju ponegdje pljuskovi i grmljavina. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku zemlje uglavnom suvo vrijeme. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima i na primorju, povremeno umjeren do pojačan, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od 2 do 12, najviša dnevna od 6 do 16 stepeni.

Podijeli na: