Servisne informacije

08.10.2021
118

SERVISNE INFORMACIJE (08.10.)

 

 

Informisanje o pacijentima u kovid bolnici

Iz uprave Opšte bolnice Kotor obavještavaju rodbinu pacijenata koji se u ovoj ustanovi liječe od korona virusa, da se o njihovom zdravstvenom stanju mogu informisati svakog radnog dana od 13 do 14 sati.

Dostupni su im telefoni centrale 032 325 602 i 325 595, a nakon uspostavljanja kontakta treba da potraže infektivno odjeljenje gdje će im se javiti dežurni ljekar sa potrebnim informacijama.

Kino

U sali kina “Boka” danas, sjutra i prekosjutra od 17 i od 20 sati prikazuje se 3D film “Džejms Bond– nije vrijeme za umiranje”. Cijena ulaznice je četiri eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Nada Božović, Milica Vučetić i Nataša Đonović, a u kovid ambulanti doktorka Tatjana Radošević Hajtnik.
Od 14 do 21 sat u ambulanti opšte službe biće doktorka Sandra Perović, a u kovid ambulanti doktorka Ivana Vujović.
U dječjem dispanzeru do 14 sati radi doktorka Stojanka Čelebić, a od 14 do 21 sat radiće doktorka Biljana Đurović.
Na odjeljenju ginekologije dežurna je doktorka Aleksandra Jokmanović.

U hitnoj službi danas do 7 sati ujutru dežuran je doktor Jovan Milović. U Domu zdravlja u industrijskoj zoni danas do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Gordana Popović, a u Risnu doktorka Milica Krivokapić.

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 8 sati iznosila je 20 stepeni, vazdušni pritisak 1013 milibara, relativna vlažnost vazduha 52 procenata.

Danas će, kažu meteorolozi,  u južnim predjelima biti umjereno do potpuno oblačno, tokom jutra ili prijepodneva ponegdje kiša, a u sjevernim predjelima pretežno oblačno, mjestimično kiša. Krajem dana i tokom noći dosta suvog vremena i na sjeveru. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, na jugoistoku na udare i jak, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 7 do 23 stepena.

 

Podijeli na: